ΛΕΜΕΣΟΣ: Κύκλωμα πλαστών αδειών οδήγησης

Ολοένα και περισσότερα πλαστά έγγραφα οδήγησης εντοπίζουν στις έρευνές τους τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού το τελευταίο χρονικό διάστημα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LemesosPress.com.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε αρκετές περιπτώσεις οι αστυνομικοί της Τροχαίας της ΑΔΕ Λεμεσού τον τελευταίο καιρό είναι αντιμέτωποι με οδηγούς, κυρίως από Αφρικανικές χώρες αλλά και κάποιους από τη Συρία, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους έγγραφα είναι πλαστά.

Αρχικά το φαινόμενο παρατηρήθηκε με κάποιες ληγμένες άδειες ενώ στην πορεία οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε αρκετές περιπτώσεις άδειες ήταν είτε κλεμμένες, είτε πλαστές αφού οι οδηγοί στις φωτογραφίες των επίσημων αυτών εγγράφων δεν ήταν οι ίδιοι με τους οδηγούς των οχημάτων.

Το φαινόμενο αυτό στην αρχή έμοιαζε μεμονωμένο πλέον όμως δεν αποκλείεται πίσω από αυτή την κατάσταση να κρύβεται και ολόκληρο κύκλωμα έκδοσης πλαστών αδειών οδήγησης έναντι χρηματικής αμοιβής. Δεδομένων των αναφορών των συγκεκριμένων οδηγών αλλά και από μαρτυρίες που έχει η Αστυνομία στα χέρια της δεν αποκλείεται το κύκλωμα να εδρεύει στη Λεμεσό και να διοχετεύει με πλαστές άδειες όλη την Κύπρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του LemesosPress οι διωκτικές αρχές έχουν στα χέρια τους διψήφιο αριθμό τέτοιων πλαστών αδειών για την Επαρχία Λεμεσού.

Το ίδιο φαινόμενο, σε μικρότερη έκταση παρατηρείται και στην Πάφο στην οποία έχουν ήδη εντοπιστεί 4-5 τέτοιες περιπτώσεις κάτι που επιβεβαιώνει και η Αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here