Η payabl. ηγέτης των digital payments στηρίζει το TEDxLimassol

Η διεθνής εκδήλωση TEDx επιστρέφει στη Λεμεσό, στις 19 Νοεμβρίου, με τη στήριξη της εταιρείας ψηφιακών πληρωμών payabl.

Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, οι εκδηλώσεις που καλλιεργούν και προωθούν τη σύγχρονη σκέψη και προβληματισμό αποτελούν πυλώνα ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες.

Η payabl., μια σύγχρονη εταιρεία στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών με στόχο να αφήσει το αποτύπωμά της στις χώρες που δραστηριοποιείται και με αίσθημα ευθύνης έναντι στην κοινωνία, υποστηρίζει την εκδήλωση TEDxLimassol. Το TED αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς θεσμούς στον κόσμο και πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου, στο Parklane a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό.

Η εκδήλωση TEDxLimassol διοργανώνεται στη χώρα μας με διεθνείς προδιαγραφές με θέμα “Living on the Edge”. Στη σκηνή του TED θα ανεβούν 20 ομιλητές και καλλιτέχνες από το εγχώριο και το παγκόσμιο σκηνικό με στόχο να εμπνεύσουν το κοινό και να διευρύνουν τους ορίζοντες των νέων δυναμικών κοινών κάθε χώρας. Μέσω σκέψεων και προτάσεων, από τους καλύτερους επιστήμονες και ανθρώπους, στο TEDxLimassol αντλούνται ερεθίσματα και αντιλήψεις που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις σε επιστήμη, τεχνολογία, και τέχνη.

Η payabl. προσφέρει σε διαδικτυακές επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ε.Ε. και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη δυνατότητα αποδοχής και διαχείρισης ψηφιακών πληρωμών με ευκολία και ασφάλεια. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Κύπρο, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επεξεργασία πληρωμών γίνεται με σύστημα in-house της εταιρείας και δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να προσφέρουν στους πελάτες τους πολλαπλές επιλογές πληρωμής. Αυτές περιλαμβάνουν digital wallets όπως Apple Pay™, Google Pay™ και Paypal™, ευρωπαϊκές εγχώριες μέθοδους πληρωμής όπως Giropay, iDeal και EPS και πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες όπως Mastercard και Visa. Στο TEDxLimassol όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία και όλο το φάσμα των υπηρεσιών της.

Η στήριξη της payabl., στο TEDxLimassol συμβάλει στην τοποθέτηση της χώρας μας ως επίκεντρο επιστημονικών και τεχνολογικών αναζητήσεων, καινοτομίας και δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο TEDxLimassol μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης στο www.tedxlim.com. Μέσω της ιστοσελίδας μπορούν επίσης να ενημερωθούν για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here