Χειμωνιάτικο το κλίμα τις επόμενες ημέρες – Δείτε πληροφορίες

Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, στα βορειοανατολικά παράλια, αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Μετά το µεσηµέρι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργά το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, στα δυτικά και τα βόρεια. Την νύχτα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Την Παρασκευή, αρχικά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αλλά σταδιακά θα υπάρχουν και περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση κατά το διήµερο για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here