Κλειστές λωρίδες παρά τον κυκλικό κόμβο του Γ.Ν Λεμεσού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κλειστές από αύριο λωρίδες κυκλοφορίας, παρά τον κόμβο Νοσοκομείου Λεμεσού, λόγω έργων.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι, στα πλαίσια συμπληρωματικών εργασιών στα ηχοπετάσματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά τον κόμβο του Νοσοκομείου, τμήματα των λωρίδων κυκλοφορίας θα είναι από αύριο κλειστά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νότια λωρίδα εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς τον κόμβο του Νοσοκομείου παρά την έξοδο της οδού Γερολάνου,  θα είναι κλειστή σε μήκος 100μ, όπως επίσης και η βόρεια λωρίδα εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς τον κυκλικό κόμβο Jumbo, θα είναι κλειστή σε μήκος 200μ.

Κλειστή, σε μήκος 50μ., θα είναι και η ανατολική λωρίδα της οδού Νίκαιας με κατεύθυνση από το Νοσοκομείο προς τον αυτοκινητόδρομο παρά τη διασταύρωση με τον 22ον δρόμο.

Οι πιο πάνω εργασίες θα διεξάγονται από αύριο μέχρι κα την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 09:30 – 15:00.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για “την αναπόφευκτη ταλαιπωρία” που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here