ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Πτήσεις της Ryanair απο Πάφο που ξεκινούν από 14.99€

Το πτητικό πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 2018 με επτά νέους προορισμούς απο Πάφο ανακοίνωσε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, David O’Brien σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε στην παρουσία των εκπροσώπων της Εταιρείας Τουριστικής Αναπτυξης και Προβολής Πάφου. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) 

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε ο κ. Ο; Brien

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ενισχυμένο πρόγραμμα Πάφου για το καλοκαίρι του 2018, προσθέτοντας ένα επιπλέον αεροσκάφος, μία επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επίσης, εντάσσουμε 7 νέα δρομολόγια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα Πάφου, προς: Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μπρατισλάβα, Ρίγα, Σόφια και Τάλλιν, προσφέροντας 15 δρομολόγια σε σύνολο, μέσω των οποίων θα συμβάλλουμε στην διακίνηση 800,000 επιβατών ετησίως από/προς την Πάφο το επόμενο έτος.

Παράλληλα, παρατηρούμε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από το επιβατικό της Κύπρου, για κρατήσεις προς το χειμερινό μας πρόγραμμα.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, προσφέρομε θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 19.99€ για ταξίδια ως το Δεκέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (21 Σεπτεμβρίου). Καθώς οι θέσεις με αυτές τις προνομιακές τιμές θα εξαντληθούν άμεσα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here