ΛΕΜΕΣΟΣ: Απείλησε με σπαθί ιδιοκτήτη υπεραγοράς – Πολίτης σε ρόλο ντετέκτιβ βοήθησε στη σύλληψη 34χρονου

Υπόθεση ληστείας σε κατάστημα και μαχαιροφορίας διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.45μ.μ., της Πέμπτης 21/9, στην πόλη Λεμεσού, 34χρονος εισήλθε σε κατάστημα όπου παρέλαβε προϊόντα τα οποία μετέφερε στον πάγκο του ταμείου προσποιούμενος πως προτίθεται να τα αγοράσει. Στην προσπάθεια της 51χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος να χρεώσει τα προϊόντα, ο 34χρονος άρπαξε τα προϊόντα και τράπηκε σε φυγή.

Ταυτόχρονα εισήλθε στο κατάστημα ο 54χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό και στην προσπάθεια του να ανακόψει εντός του καταστήματος τον 34χρονο, ο τελευταίος του επιτέθηκε με αποτέλεσμα ο 54χρονος να πέσει στο έδαφος.

Ο 34χρονος ανέσυρε σπαθί απειλώντας με αυτό τον 54χρονο, ενώ στη συνέχεια ο 34χρονος κυνήγησε εκτός του καταστήματος άλλο πολίτη, ο οποίος είχε εισέλθει στο κατάστημα για να βοηθήσει.

Ο 34χρονος στη συνέχεια μετέβηκε πεζός στην οικία του, ενώ άλλος πολίτης παρακολούθησε διακριτικά τις κινήσεις του.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία του 34χρονου, όπου εντόπισαν τον ίδιο. Μετά από έρευνα στην οικία, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν τα προϊόντα που είχαν κλαπεί από το πιο πάνω κατάστημα καθώς και το πιο πάνω αναφερόμενο σπαθί.

Εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου ο 34χρονος συνελήφθη γύρω στις 6.05 το απόγευμα της Πέμπτης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 54χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος μετά την επίθεση που δέχτηκε, μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: tothemaonline.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here