Στις φλόγες οικία στη Λεμεσό λόγω κεραυνού – Έτρεχε η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 07ης Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 08ης Νοεμβρίου 2022, ανταποκρίθηκε σε 24 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 4 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 12:12, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά διώροφη κατοικία στην περιοχή «Χαβούζα» στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η οικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Οι ένοικοι απουσίαζαν στο εξωτερικό. Μετά από διερεύνηση που ακολούθησε, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από κεραυνό στην οροφή της οικίας. 

Η ώρα 23:36, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά διώροφη κατοικία στην κοινότητα Ποταμιά, στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή. Η πυρκαγιά βρισκόταν σε δωμάτιο της οικίας στον πρώτο όροφο. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δωμάτιο έπαθε εκτεταμένες ζημιές και από τον καπνό ζημιές έπαθε ο πάνω όροφος της οικίας. Οι ένοικοι της οικίας απουσίαζαν την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς και δεν κινδύνευσε κανείς. Ακολουθεί διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here