ΜΗΤΕΡΑ ΘΑΝΑΣΗ: “Σεβαστείτε τον πόνο μας κ. Αρχηγέ”

Απάντηση στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, έδωσε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν ξέρω τι λένε οι φήμες, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής διαπίστωσαν φόνο και δεν τον διερεύνησαν».

Αγαπητέ κύριε Αρχηγέ… Να αφήσετε τις φήμες που επικαλείστε και να σάς πω εγώ το τι πέρασα και πόση απάνθρωπη και ψυχοφθόρα συμπεριφορά συνάντησα με τούς τότε αστυνομικούς της δεκάρας…

Δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα ανάσκελα με άθικτο σώμα εξωτερικώς, με το στόμα γεμάτο άμμο, με μώλωπες δακτύλων στα χέρια του και κάποια μέτρα πίσω από την κάθετο της γέφυρας και να μιλούν για πτώση!!!

Από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντή ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν ότι δήθεν, “γι’ αυτό φέρνουν τον ιατροδικαστή για να μην βουρουν (τρέχουν) αυτοί μετά”!!!

Και κάποιοι άλλοι στη Λάνεια μάς έλεγαν να το πάρουμε απόφαση ότι ο γιος μας “αυτοκτόνησε” και τελείωσε! και να μήν τρέχουμε στους δικηγόρους να τρώμε τα λεφτά μας!!!

Είναι όλα γραμμένα στις καταθέσεις και πρέπει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, διότι είναι εξ αιτίας όλων αυτών πού κάναμε όλο αυτό τον μαρτυρικό αγώνα για να σάς αποδείξουμε ότι το παιδί μας το σκότωσαν αλλού και το τοποθέτησαν κάτω από την γέφυρα! Και αυτό το φώναζα από την πρώτη στιγμή στη σκηνή!!

Ήταν ΟΛΟΙ διεφθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμότησαν εκεί στη σκηνή, μπροστά μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή να ρίξουν την εγκληματική πράξει στο δολοφονημένο παιδί μου!!!

Γι’ αυτό, σάς παρακαλώ μην προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε! Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας, με τα τόσα που περάσαμε εξ αιτίας τους, αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτει!!!

Υ.Γ. Όποτε θέλετε είμαστε στην διάθεσή σας να μιλήσουμε!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here