ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαπάτησαν 60χρονο και του απέσπασαν €275.000- Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συγκεκριμένα 275 χιλιάδων ευρώ, διερευνάται εναντίον 44χρονου και 41χρονου, οι οποίοι καταζητούνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού 60χρονος κάτοικος Λεμεσού, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2019, τον προσέγγισε 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και 41χρονος κτηματομεσίτης, για να επενδύσει σε Τ/κ τεμάχιο στην Πάφο.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, όταν οι δυο ύποπτοι του ανέφεραν ότι επένδυσαν και άλλα άτομα και θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδη μέχρι και 650 χιλιάδες ευρώ, ο ίδιος τους έδωσε χρηματικό ποσό 275 χιλιάδων ευρώ.

Κατά καιρούς ο 60χρονος ζητούσε να ενημερωθεί για την πορεία της επένδυσης του, με τους υπόπτους να φέρεται να του ανέφεραν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο επικαλούνταν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα για την καθυστέρηση στην καταβολή του κέρδους του.

Πρόσφατα, ο παραπονούμενος συναντήθηκε με τον δεύτερο ύποπτο, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τον εξαπάτησαν και ότι όλα τα χρήματα του παραλήφθηκαν από τον 44χρονο, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό.

Μετά την καταγγελία της υπόθεσης στο ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δυο προσώπων, τα οποία καταζητούνται για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here