ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη για ναρκωτικά-20χρονος έπεσε σε δέντρο και περιπολικά

Στον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης δύο κιλών περίπου και στη σύλληψη ενός νεαρού προσώπου, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μισή ώρα μετά τις έξι χθες το απόγευμα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

Αρχικά ο 20χρονος σταμάτησε για έλεγχο, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν την πορεία του οχήματος του, όπου σε κάποια στιγμή, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια νάιλον συσκευασία, η οποία αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 429 γραμμαρίων περίπου.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο 20χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του σε διάφορα σημεία, όπου σε κάποια στιγμή, προσέκρουσε σε τοίχο και σε παρακείμενο δέντρο και στη συνέχεια σε δύο υπηρεσιακά οχήματα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν στο πάτωμα της θέσης του συνοδηγού, τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 486 γραμμαρίων περίπου.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2.5 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ακόμη μια νάιλον συσκευασία, όπου περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10.5 γραμμαρίων περίπου.

Πέραν των ανευρεθέντων ναρκωτικών, ως τεκμήρια κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό ύψους 425 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here