2022: Γκέι ζευγάρι αποχαιρέτησε στα social κι έδωσαν τέλος στη ζωή τους

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση με το γκέι ζευγάρι στην Αρμενία, που αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στα social media κι έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Με ποστ που άφησαν στο Instagram λίγο πριν από την πράξη τους ενημέρωναν γι’ αυτήν και δημοσίευσαν παράλληλα δύο φωτογραφίες, μία στην οποία ανταλλάσσουν ένα φιλί και μία ακόμα στην οποία φαίνονται να φορούν δαχτυλίδια που «πιστοποιούν» τη σχέση τους.

«Ευτυχισμένο τέλος. Οι αποφάσεις για την κοινοποίηση των φωτογραφιών και τα επόμενα βήματά μας πάρθηκαν και από τους δυο μας» έγραψαν στην ανάρτησή τους ο Tigran και ο Arsen, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πήδηξε από τη γέφυρα Davtashen στο Γιερεβάν.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι οι γονείς των νεαρών δεν αποδέχτηκαν τη σχέση τους και ο Arsen είχε φύγει από το σπίτι, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Αρμενία “Pink Armenia” εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρει ότι ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού «αποδεικνύει μία ακόμη φορά ότι τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα δεν είναι ασφαλή στην Αρμενία και δεν προστατεύονται ούτε από την κοινωνία ούτε από το κράτος».

«Οι νεαροί άνδρες είχαν ακόμα πολλά χρόνια ζωής μπροστά τους, αλλά λόγω της μισαλλοδοξίας απέναντί τους, έκαναν ένα τόσο τραγικό βήμα» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα τόνισαν ότι «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους φίλους των νέων και ταυτόχρονα και καλούμε το κοινό να απέχει από ύβρεις, εξευτελιστικές εκφράσεις, αλλά και διαστρέβλωση των λεπτομερειών του συμβάντος».

Πηγή: protothema.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here