Τσιαί μιάν φοράν ο Άρης- Ολική ανατροπή και σπουδαία νίκη (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με πρωταγωνιστή του Γιούσεφ, ο Άρης πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Εθνικό με 2-1.
Ο Σουηδός επιθετικός του Άρη, με δυο προσωπικά του γκολ γύρισε το παιχνίδι και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Ο Εθνικός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 11’, όμως στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ στο 47’ και στο 83’, ο Άρης γύρισε το παιχνίδι και κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος.
Ο Άρης με αυτή τη νίκη πάει στους 6 και ξεκολλά για πρώτη φορά από την τελευταία θέση, ενώ ο Εθνικός πέφτει στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.
Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στην δεύτερη ευκαιρία που βρήκε, ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Στο 11’ ο Παπαγεωργίου πλάσαρε εντός περιοχής και νίκησε τον Νουρεντινόφσκι κάνοντας το 0-1 για τον Εθνικό. Ο Άρης δεν μπορούσε να αντιδράσει, όμως μετά τα πρώτα λεπτά κράτησε μπάλα, χωρίς όμως να απειλήσει τον Εθνικό.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης πήρε αυτό που έψαχνε, αφού στο 47’ ο Γιούσεφ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Όσο περνούσε η ώρα, οι δυο ομάδες δεν ήθελαν με τίποτα να παραμείνει η ισοπαλία, κυνηγώντας τη νίκη μέχρι το τέλος.
Στο 83’ ο Γιούσεφ έκανε το 2-1 για τον Άρη και με δυο προσωπικά του γκολ χάρισε την πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα της Λεμεσού. Από την άλλη ο Εθνικός, παρά τα καλά διαστήματα που είχε, ηττήθηκε και έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι ενδεκάδες:
Άρης: Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Φράγκος (63΄ Πάγκαλος) Νικολίτα, Ντρομπάροφ, Παναγή, Γιούσεφ, Αλέξε (67΄ Ιονίτσα) Ράντου.

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Χριστόφ, Ρόγκατς, Πιντσέλι (34΄ Ενέσκου) Κιπιάνι, Ιλουρίντζε (85′ Χαραλάμπους), Κυπριανού (73΄ Αρέστη) Σικάρσκι, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Ντόβμπνια.

Διαιτητές: Χρίστος Νικολαΐδης, Χρίστου Αριστείδης – Ξενοφώντος Χαράλαμπος

Πηγή: Sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here