Τι ζητάει ο μικρός Ορέστης με επιστολή του από τον Δήμαρχο Λεμεσού;

Μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξαν λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία μικροί μαθητές του Τσίρειου Δημοτικού στον Δήμαρχο Λεμεσού ο οποίος τους επισκέφθηκε και απάντησε στα ερωτήματα τους σχετικά με το ενδεχόμενο κατασκευής κυκλικού κόμβου στα φώτα του Cafe Paris.

Η επιστολή του μικρού Ορέστη Παπαγεωργίου προς τον Δήμαρχο, μέσω της οποίας του ζητούσε να μην κοπούν δέντρα και να μην επηρεαστεί ο παιχνιδότοπος του Λανιτείου από το όλο έργο κάνει ιδιαίτερη αίσθηση για τον τρόπο που οι μικροί μαθητές, οι αυριανοί συνειδητοποιημένοι πολίτες βλέπουν με τον φακό της αθωότητας την πόλη μας.

«Ο Ορέστης εξέφρασε ανησυχίες, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δ΄ήμος Λεμεσού τις οποίες όλοι μας έχουμε. Τα έργα σε μια πόλη είναι πάντα χρήσιμα, προσθέτει η τοποθέτηση του Δήμου, κι εμείς οφείλουμε να ακούσουμε τους ειδικούς που αποφασίζουν.

Ως Δήμος, καταλήγει η σχετική παρέμβαση, έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να θέσουμε όρους.

“Είπαμε λοιπόν, ότι θέλουμε τρία πράγματα. Πρώτον όποιο έργο και να γίνει να βελτιώνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα, δεύτερον όταν τελειώσει το έργο να έχει περισσότερο πράσινο απ’ ότι τώρα και τρίτον να μην σταματήσει να λειτουργεί ο παιδότοπος» είπε απευθυνόμενος στα παιδιά που τον άκουσαν με ικανοποίηση!”

Διαβάστε την επιστολή του μικρού και συνάμα ευαισθητοποιημένου Ορέστη Παπαγεωργίου προς τον Δήμαρχο Λεμεσού.