ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΚΤΑΚΤΟ: Τον μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό

Άσχημη έκβαση είχε η συνάντηση δυο προσώπων πριν από λίγο σε περιoχή του Ύψωνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LemesosPress άνδρας ηλικίας 41 ετών με καταγωγή από την Αίγυπτο φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε Eλληνοκύπριο ηλικίας 44 ετών.

Ο τραυματίας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρει τραύματα σε διαφορά σημεία του σώματος του ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγεία του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο τραυματίας καλούσε σε βοήθεια και για καλή του τύχη τον άκουσαν γείτονες οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν μέχρι που στη σκηνή έφτασαν μέλη της Αστυνομίας και του πέρασαν χειροπέδες. Σε παρακείμενο σημείο (αυλή γειτονικής κατοικίας) εντοπίστηκε και το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 44χρονος και φυσικά τα αίτια της συνάντησης των δυο προσώπων που έγινε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή.

Η αστυνομία δεν αποκλείεται πέραν της μαχαιροφορίας και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης να εξετάσει την επίθεση και ως υπόθεση απόπειρας φόνου. Η διερεύνηση του περιστατικού βρίσκεται στα αρχικά της στάδια.