Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου στη Λεμεσό

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκινά σήμερα η μέρα στο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, πρωινή, αυξημένη κίνηση.

Επίσης, λόγω οδικών έργων που εκτελούνται σε διάφορες περιοχές, πιθανόν να προκαλούνται κάποια προβλήματα στη ομαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης.

Στην επαρχία Λεμεσού οι εργασίες διεύρυνσης και βελτίωσης της οδού Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό συνεχίζονται. Επηρεάζουν το ανατολικό τμήμα της οδού Αγίας Φυλάξεως από τη συμβολή της με την οδό Πολυγνώστου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη.

Επίσης λόγω της κατασκευής του “Παράλληλου Δρόμου”, που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, εκτελούνται εργασίες στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός). Στους επηρεαζόμενους δρόμους έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις και έχουν ληφθεί μέτρα για την ομαλή διαξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Ακόμα λόγω των εργασιών για κατασκευή του παρακαμπτήριου δρόμου Γερμασόγειας, επηρεάζεται η οδού Αγίας Παρασκευής από τη συμβολή της με την οδό Μύλου, μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών μέχρι την οδό Ισαβέλλας. Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας για την απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here