Η Λεμεσός φιλοξενεί την 4η Έκθεση ‘Made in Cyprus’ 

Με στόχο την προώθηση Κυπριακών προϊόντων και Υπηρεσιών,  οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από την World Trade Center Cyprus, η  Έκθεση “Made in Cyprus”, το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου, στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ της μαρίνας Λεμεσού.



Ο Δήμος Λεμεσού στηρίζει και αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες στόχο έχουν να προωθήσουν τα κυπριακά προϊόντα και τις κυπριακές εταιρείες παροχής υπηρεσιών, ανέφερε σε διάσκεψη Τύπου ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

“H World Trade Center Cyprus δίνει την ευκαιρία, με τις επαφές και τις διασυνδέσεις σε άλλες χώρες, να διευκολυνθούν οι διακινήσεις Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών” είπε ο κ. Νικολαϊδης. προσθέτοντας ότι η διοργάνωση έχει πλέον καταστεί θεσμός για τη Λεμεσό.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του οργανισμού World Trade Center Cyprus, Φρίξος Σαββίδης, σημείωσε πως η επιτυχία της διοργάνωσης καταγράφεται μέσα από τη συνεχή αύξηση των συμμετοχών οι οποίες φέτος ξεπερνούν τις 86, υπενθυμίζοντας πως πέρσι συμμετείχαν 68 εκθέτες και οι επισκέπτες είχαν ξεπεράσει τις 6 χιλιάδες.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, συνέχισε, η έκθεση θα επεκταθεί και στον εξωτερικό χώρο του πολιτιστικού κέντρου Τρακασόλ, όπου θα δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, όχι μόνο για τους ενδιαφερόμενους, αλλά και για τους επισκέπτες της μαρίνας Λεμεσού, με μουσική αλλά και παραδοσιακούς λουκουμάδες για όλους.

Η έκθεση, που την Παρασκευή θα είναι ανοικτή από τις 1800 έως τις 2200 και το Σαββατοκύριακο από τις 1100 μέχρι τις 2200, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και έχει τη στήριξη Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here