ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Άφησαν τη λίμνη αίματος και έφυγαν (pics)

Σφόδρα παράπονα και διαμαρτυρίες προς την Αστυνομία εκφράζουν οι κάτοικοι πολυκατοικίας που βρίσκεται επι της οδού Ρήγα Φεραίου, στους Αγίους Ομολογητές Λευκωσίας και στην οποία την Δευτέρα αργά το απόγευμα  διαπράχθηκε απόπειρα φόνου κατά του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου, άλλως Γλύκα.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί η Αστυνομία μετά τη ολοκλήρωση των επι τόπου ερευνών και αφού ελευθέρωσε την αποκλεισμένη σκηνή άφησε πίσω της, οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφιες που εξασφαλίσαμε, το σημείο της απόπειρας φόνου σε «μαύρο χάλι» με τα αίματα να βρίσκονται σε κοινή θεά.

Οι παραπονούμενοι κάτοικοι απευθύνθηκαν προς την Αστυνομία διαμαρτυρόμενοι ότι μετά τον 24ωρο και πλέον αποκλεισμό της σκηνής δεν ενημερώθηκε κανένας από τους διαχειριστές της πολυκατοικίας για να μεριμνήσει για την καθαριότητα.

Αυτό είχε είχε ως αποτέλεσμα οι ένοικοι, σε αρκετές περιπτώσεις με μικρά παιδιά, να βρίσκονται μπροστά σε αυτό θέαμα με τη λίμνη αίματος στην είσοδο του σπιτιού τους.

Οι καταγγέλοντες επικοινωνώντας με τη ιστοσελίδα μας ανέφεραν ότι μετά τη διαμαρτυρία τους η Αστυνομία απλά τοποθέτησε ένα κώνο με προστατευτική κίτρινη λωρίδα η εικόνα όμως όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν έμεινε η ίδια.

Τελικά σήμερα το πρωί η διαχειριστική επιτροπή της πολυκατοικίας κάλεσε συνεργείο και καθάρισε τη λίμνη αίματος.

..

Press

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here