Χιονόπτωση στο Τρόοδος το Σαββατοκύριακο – Πόσο είναι το ύψος του χιονιού αυτή τη στιγμή

Στα 47 εκατοστά το ύψος του χιονιού, χιονόπτωση και το Σαββατοκύριακο

Στα 47 εκατοστά ανέρχεται το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται σήμερα και το Σαββατοκύριακο να πέσουν χιόνια.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήµερα στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, η οποία απόψε αναµένεται να υποχωρήσει. Το απόγευµα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσουν χιόνια, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Απόψε, στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον -1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο Σάββατο αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here