Τσίρειο Στάδιο – Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ αύριο, Σάββατο 5/5/2018

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για τη Β’ Φάση του  Πρωταθλήματος CYTA Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 5.5.2018 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

– Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα, λόγο των αυξημένων μέτρων που θα υπάρξουν για τον συγκεκριμένο αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

– Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ΑΠΟΕΛ, θα παραχωρηθεί  η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ η είσοδος 1 του σταδίου.    Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΑΕΛ θα παραχωρηθεί η  ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι 3 και 4.

– Στο γήπεδο θα λειτουργήσουν ταμεία μόνο για τους οπαδούς της ΑΕΛ και είσοδος στους φίλαθλους θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο.

– Για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο μετά και τις Αποφάσεις τις Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για την πάταξη της Βίας στα γήπεδα. Συγκεκριμένα, εισιτήρια για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε διαδικτυακή προπώληση μέσω της πλατφόρμας Theasis και κατά τη διαδικασία θα πρέπει να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί στις 12 τα μεσάνυχτα της προηγούμενης του αγώνα.

– Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να κατευθυνθούν μέσω του αυτοκινητόδρομου πάνω από τον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φύλας προς τον Κυκλικό Κόμβο Πολεμιδιών και ακολούθως με τις υποδείξεις των τροχονόμων, διαμέσου των οδών Χριστοφή Εργατούδη (εκκλησία Αγ. Γεωργίου Χαβούζας) και Βασιλέως Κωνσταντίνου προς το Τσίρειο Στάδιο όπου και θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στη δυτική πλευρά του σταδίου.

– Οι οπαδοί της ΑΕΛ να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω της οδού Αγίας Φυλάξεως όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Όταν γεμίσουν οι χώροι στάθμευσης  στη  γύρω περιοχή του σταδίου, η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί εντελώς για την τροχαία κίνηση και οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθμεύουν στη γειτνιάζουσα περιοχή, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την υπόλοιπη τροχαία κίνηση.

– Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου από η ώρα 17:30 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

– Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών  εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος  στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στην είσοδο αρ.1 και  για τους οπαδούς της ΑΕΛ στην είσοδο αρ.3 – 4. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

– Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

– Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

– Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.  Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

– Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here