ΤΡΟΜΑΖΕΙ: Ο κυκλώνας Χάρβεϊ «ξέβρασε» πλάσμα – μυστήριο [φωτογραφίες]

Ο κυκλώνας Χάρβεϊ έχει τον εξής απολογισμό: Δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Αυτό, όμως, που συνέβη στο Τέξας έχει προκαλέσει… πανικό στο ίντερνετ!

Κυκλώνας Χάρβεϊ. Το φαινόμενο που έχει προκαλέσει τόσα δεινά. Είναι ο ισχυρότερος κυκλώνας που σάρωσε το Τέξας τα τελευταία 50 χρόνια. Προκάλεσε τον θάνατο περισσότερων από 60 ανθρώπων και εκτόπισε 1 εκατομμύριο άλλους. Φυσικά κατέστρεψε περισσότερα από 203.000 σπίτια…

Τι «ξέβρασε» ο κυκλώνας Χάρβεϊ;

Αυτό που, πάντως, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, είναι κάτι… απροσδιόριστο. Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail παρουσιάζει φωτογραφίες που έχουν προκαλέσει… τρόμο!

Αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες που ανήρτησε μια χρήστης του Twitter και δείχνουν -όπως προαναφέραμε- κάτι… απροσδιόριστο. «Οκ, Twitter της Βιολογίας, τι στο καλό είναι αυτό;; Βρέθηκε σε παραλία του Τέξας«, ανέφερε το μήνυμα της Preeti Desai.

Μήνυμα το οποίο συνοδεύονταν από τις εξής -σοκαριστικές είναι η αλήθεια- φωτογραφίες:

Όπως ήταν λογικό, το ίντερνετ πήρε… φωτιά! Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα πλάσμα που μοιάζει να μην έχει καν μάτια. Έχει δεκάδες κοφτερά δόντια, αλλά και μακριά ουρά.

Το σώμα του είναι κυλινδρικό και θυμίζει φώκια, όμως θυμίζει φώκια… μόνο σε αυτό!

«Με την πρώτη ματιά μου έμοιαζε σαν κάτι από τα βάθη της θάλασσας» δήλωσε η Desai.

«Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα μπορούσε να επρόκειτο για σμέρνα. Όταν όμως πήγα πιο κοντά, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι σμέρνα. Ειδικά κρίνοντας από το στόμα. Το πιέσαμε, λίγο μετά το αναποδογυρίσαμε. Δεν μπορούσα όμως να εκφράσω καμία άποψη«, τόνισε ακόμη.

Όπως είναι λογικό, οι απαντήσεις που δέχθηκε κάτω από την ανάρτηση ήταν… αμέτρητες. Οι «επιστήμονες» του ίντερνετ, πάντως, δεν μπόρεσαν να δώσουν μια πειστική απάντηση.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και… τρομάζουν.

Πηγή: NewsIt.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here