Το γνώριζες; Στη Λεμεσό υπάρχει ένα απόμερο φυσικό φαράγγι που δεν το άγγιξε ο «πολιτισμός» [φωτος]

«Πραγματικά μείναμε άφωνοι από την ομορφιά αυτής της, κατά τα άλλα, δύσκολης διαδρομής στο χωριό Φοινί της επαρχίας Λεμεσού».
Η Cyprus From Air, για ακόμη μια φορά ανακαλύπτουν, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν, την άγνωστη Κύπρο. Τις πραγματικά κρυμμένες ομορφιές του νησιού, οι οποίες παραμένουν έτσι, επειδή ακόμη δεν τις έχει αγγίξει ο πολιτισμός και η ανάπτυξη.

«Τέσσερα χιλιόμετρα απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Χρειάστηκε να κολυμπήσουμε αρκετές φορές στο παγωμένο νερό του ποταμού για να φτάσουμε στο φαράγγι. Ένα φυσικό φαράγγι που σφύζει από ζωή, καθώς η απουσία της ανθρώπινης παρέμβασης αφήνει ανενόχλητα πουλιά και φυτά. Αγριοσυκιές, πλάτανοι και ένα σορό αλλά δέντρα που προφανώς οι σπόροι ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα με τη ροή του ποταμού. Το μέρος δεν είναι προσβάσιμο σε απλούς ορειβάτες ή επισκέπτες, καθώς υπάρχουν αρκετές υψομετρικές διάφορες σε πολλά σημεία, με κοφτερά βράχια».

Μέσα σε αυτή τη μαγεία της φύσης, οι εξερευνητές της CFA, εντόπισαν και ένα μικρό σπιτάκι, όπως αυτό στο παραμύθι «Hansel και Gretel» κρυμμένο στο δάσος, κοντά στο φαράγγι.

Δείτε πραγματικά απίστευτες φωτογραφίες στη City πατώντας ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here