Πολική αρκούδα εισέβαλε σε ξενοδοχείο και «τσάκισε» τα σοκολατάκια (pics)

Η απρόσκλητη επίσκεψη της αρκούδας προκάλεσε δέος στον εργάτη που διασταρώθηκε μαζί της, ενώ ευτυχώς οι απώλειες περιορίστηκαν σε προϊόντα μαύρης σοκολάτας.

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε ένα εργάτη σε νησί της πολικής ζώνης της Νορβηγίας όταν εντόπισε μια τεράστια πολική αρκούδα που είχε εισβάλει σε μικρό ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο έκπληκτος ξυλοκόπος ξαφνιάστηκε όταν είδε μεγάλες πατημασιές στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, όμως όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου, η έκπληξη μετατράπηκε σε τρόμο, καθώς μέσα στο κτίσμα βρισκόταν η πολική αρκούδα, που απολάμβανε τις σοκολατένιες λιχουδιές που βρήκε μέσα στο χώρο.

Όπως είναι φυσικό, ο εργάτης βγήκε αμέσως από το δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη, όμως το ίδιο έκανε κι η αρκούδα, η οποία στην προσπάθειά της να δραπετεύσει από το μικρό παράθυρο του κτιρίου, κόλλησε για μερικά δευτερόλεπτα, δίνοντας στον εργάτη την ευκαιρία να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, η αρκούδα διέμενε στην περιοχή, καθώς εντοπίστηκε στη συνέχεια μαζί με τα μικρά της, ενώ οι υπεύθυνοι του χώρου ανέφεραν πως οι επισκέψεις πολικών αρκούδων στην περιοχή του ξενοδοχείου είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here