ΛΕΜΕΣΟΣ: Με ένα σμπάρο …τέσσερα τρυγόνια έπιασε η ΥΚΑΝ- Νεαροί Λεμεσιανοί οι συλληφθέντες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 32, 29, 33 και 20 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το μεσημέρι χθες, στην επαρχία Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, εντοπίστηκαν στην είσοδο του ο 32χρονος διαχειριστής του και 29χρονος. Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ταυτόχρονα, 33χρονος εξήλθε από το υποστατικό και τράπηκε πεζός σε φυγή, ωστόσο ανακόπηκε άμεσα από τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία αντιλήφθηκαν ότι κατά τη διαφυγή του ο 33χρονος πέταξε στο έδαφος μία τσάντα ώμου και ένα νάιλον σακουλάκι.

Εντός της τσάντας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 225 γραμμαρίων, ενώ στο σακουλάκι εντόπισαν ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 7 γραμμαρίων. Στη διαδρομή που ακολούθησε ο 33χρονος πριν ανακοπεί, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 82 γραμμαρίων περίπου.

Ο 33χρονος επίσης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντός του υποστατικού, στην παρουσία του 32χρονου διαχειριστή, αλλά και 20χρονου ο οποίος εντοπίστηκε στο χώρο, ανευρέθηκε κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 19,6 γραμμαρίων, ίχνη άσπρης σκόνης όμοιας με κοκαΐνη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης ανάμεικτη με βιομηχανοποιημένο καπνό και χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 32χρονου και του 20χρονου για αυτόφωρο αδίκημα.

Εντός του υποστατικού, μέσα σε τσαντάκι που ανήκει στον πιο πάνω 33χρονο, εντοπίστηκε επίσης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 12 γραμμαρίων περίπου, ενώ ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων, εντοπίστηκε και στην κατοικία του 33χρονου, μετά από έρευνα που έγινε σε αυτήν.

Εναντίον των τεσσάρων πιο πάνω προσώπων εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν γύρω στις 7.40 χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Υ.ΚΑ.Ν., (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here