“Καλοκαιρινά” τα επίπεδα της θερμοκρασίας και σήμερα – Μικρή πτώση τις επόμενες ημέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα, στα δυτικά παράλια, µέχρι δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 15 στα δυτικά παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται να σηµειώσει µικρή πτώση, εκτός από τα δυτικά όπου δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας ωστόσο λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here