Διεθνή «ναρκο-πλοκάμια» στην Κύπρο – Η σημαντικότερη επιτυχία ΥΚΑΝ

Απανωτές είναι οι επιτυχίες της ΥΚΑΝ στον πρώτο μόλις μήνα του 2019.

Η ΥΚΑΝ προχώρησε σε τουλάχιστον 4 σημαντικές εξιχνιάσεις υποθέσεων και πραγματοποίησε συλλήψεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε διασυνδέσεις της Κύπρου με διεθνή κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών.

Σε δηλώσεις του στο SigmaLive, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ ανέφερε ότι οι εξαρθρώσεις που πέτυχε η ΥΚΑΝ τον τελευταίο μήνα μόνο τυχαίες δεν ήταν, αφού ήταν, όπως τόνισε, αποτέλεσμα συνεχούς δουλειάς, εφαρμοσμένης μέσα από μεθοδολογία που οδήγησε στα ίχνη κυκλωμάτων. Ως σημαντικότερη υπόθεση χαρακτηρίζεται από τον Στέλιο Σεργίδη αυτή των 10 κιλών κάνναβης που έφθασαν στην Κύπρο από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία ότι υπήρχαν ναρκωτικά σε δυο ταχυδρομικά δέματα που έφτασαν από το εξωτερικό, έγινε ελεγχόμενη παράδοσή τους και συνελήφθησαν ο 39χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, καθώς και 31χρονη υπάλληλος. Όπως διαπιστώθηκε, τα δυο δέματα περιείχαν 10 κιλά πράσινης φυτικής ύλης, κάνναβης. Για αυτή την υπόθεση διερευνώνται συνεργάτες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, όπως σημείωσε ο κ. Σεργίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here