Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός απο σήμερα μέχρι την Κυριακή

www.hdnicewallpapers.com
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά ή και τα νότια.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα υπάρχουν τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά και τα ορεινά, το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here