Αστυνομία: Αυξημένες περιπολίες λόγω διαρρήξεων στη Λεμεσό

Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τη νέα διάρρηξη καταστήματος ειδών ένδυσης, στη Λεμεσό, την τρίτη σε περίοδο μικρότερη του ενός μήνα,  η Αστυνομία δηλώνει πως έχουν αυξηθεί οι περιπολίες με στόχο την πρόληψη του φαινομένου.
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου ανέφερε πως οι δράστες της διάρρηξης που σημειώθηκε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, έφεραν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με φούτερ και κουκούλες και εισήλθαν στο κατάστημα σπάζοντας με σωματική βία την ξύλινη είσοδο και ακολούθως, με πέτρα, έσπασαν την γυάλινη πόρτα ασφαλείας.
Μέσα σε μερικά λεπτά οι δράστες απέσπασαν είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και τσάντες μεγάλης αξίας και εγκατέλειψαν τη σκηνή πριν την άφιξη του υπαλλήλου εταιρείας ασφάλειας και της Αστυνομίας.
Η Αστυνομία δεν αποκλείει να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που διέρρηξαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και της 25ης Οκτωβρίου, δυο καταστήματα στην ίδια περιοχή, όπου απέσπασαν γούνες αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ.
Ο τρόπος δράσης τους, είπε ο κ.Βασιλείου, προσομοιάζει με τις άλλες διαρρήξεις, “όμως δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα”, ενώ πρόσθεσε πως “η αστυνομία έχει εκπονήσει ειδικά σχέδια με αύξηση περιπολιών, με στόχο και σκοπό την πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών, αλλά και την εξιχνίαση των τελευταίων υποθέσεων που είχαμε στη Λεμεσό”.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η αξία των κλοπιμαίων, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here