Άστατος ο καιρός το τριήμερο με πτώση της θερμοκρασίας

Χαμηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά. Σε περιοχή καταιγίδας αναμένεται να πέσει χαλάζι. Στην ατμόσφαιρα δυνατό κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά, το απόγευμα, στα νότια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί μέχρι το μεσημέρι, στα νότια και στα δυτικά, λίγο ταραγμένη μέχρι  ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν τοπικά στα δυτικά, στα βόρεια και στα βορειοανατολικά, μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα  νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και μετά, στα ορεινά, στα νοτιοανατολικά αλλά και σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό. Σε κάποιες περιοχές καταιγίδων αναμένεται να πέσει χαλάζι. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη  βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο για να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα την Κυριακή και τη Δευτέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here