Στόχος εμπρηστών αυτοκίνητα ζεύγους στη Λεμεσό

Ολοσχερώς καταστράφηκαν δύο αυτοκίνητα ζεύγους που τυλίχθηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα στη Λεμεσό.  Το ύψος των ζημιών ξεπερνά τις 30 χιλιάδες ευρώ.
Η φωτιά τέθηκε στις 4.15 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι έθεσαν φωτιά με εμπρηστική λωρίδα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησία Ελληνοκυπρίου 32 ετών, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην περιοχή Καψάλου.  Αμέσως η φωτιά επεκτάθηκε στο αυτοκίνητο της 28χρονης συζύγου του.
Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου.  Τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.  Ζημιές υπέστη επίσης το γκαράζ των αυτοκινήτων, όπως επίσης ξύλινο διαχωριστικό παρακείμενης οικίας.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.
Αν και οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων εξέφρασαν άγνοια για τους δράστες της κακόβουλης ενέργειας εις βάρος τους, αφού όπως είπαν δεν έχουν διαφορές με κανένα, εντούτοις οι ανακριτές εκτιμούν ότι πίσω από την κακόβουλη ενέργεια κρύβονται οικονομικές διαφορές.
Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here