Ανακοίνωση Δ.Σ. Επαρχιακού Ναυαγοσωστικου Ομίλου Λεμεσού

Αγαπητέ κ. Υπουργε Εσωτερικών,

λάβετε θέση και αφήστε τα διαδικαστικά στην άκρη και προχωρήστε άμεσα με παρέμβαση σας να ανοίξουν τα ήδη υπάρχοντα Ναυαγοσωστικά σημεία ώστε οι Ναυαγοσώστες σας να μπορούν να είναι σε θέση να ανταποκριθούν έγκαιρα σε οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει με τον εξοπλισμό που υπάρχει κλειδωμένος μέσα στο εσωτερικό τους, αν είναι δυνατόν, προτού εκτεθούμε διεθνώς!

Η Κύπρος μας, διαφημίζεται διεθνώς ως ασφαλής προορισμός και κάθε ζωή που χάνεται για λόγους ολιγωρίας και ανευθυνότητας απο πλευράς κράτους, στοιχίζει εκατομμύρια η ζημιά από την δυσφήμιση(κακη διαφήμιση)που δέχεται το νησί μας.

Πρέπει να σεβόμαστε και πάση θυσία να προστατεύουμε του φιλόξενουμενους μας που κατακλύζουν τις παραλίες της χώρα μας πέραν των 9 μηνών κάθε χρονο, το ίδιο και τους δικούς μας συμπολίτες/συνανθρώπους που πλέον απολαμβάνουν επι καθημερινής βάσης και καθόλη την διάρκεια του χρονου τον ήλιο και την θάλασσα. (λουόμενους, αθλούμενους επι του παραλιακού μετώπου αλλά και ναυταθλουμενους)

Αγαπητέ κ. Υπουργέ, δεν υπάρχει χρονος για χάσιμο. Βρισκόμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου. Καθυστερήσεις, Εκπτώσεις, και αναστολές δεν δικαιολογούνται όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές(υπέρτατο αγαθό)

Πρέπει το εθνικό σχέδιο Ναυαγοσωστικής που ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Αγαπητός και ο πιο εμπειρος που έχουμε στον τομέα Έρευνα & Διάσωση Αρχιπλοίαρχος μας κ.Κωνσταντινος Φυτιρης, να μπει σε εφαρμογή το συντομότερο ώστε να υπάρχει σωστή Ναυαγοσωστική κάλυψη από φέτος με απώτερο στόχο και σκοπό να μην χαθεί ξανά ανθρώπινη ζωή εντελώς άδικα!

« ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here