ΛΕΜΕΣΟΣ: Δείτε φωτογραφίες από την κατάσχεση των τεσσάρων κιλών κάνναβης

Φωτογραφίες από τον εντοπισμό και κατάσχεση πέραν των τεσσάρων κιλών κάνναβης, σήμερα στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστνυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι, στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 27 ετών και ενός 23χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Οι δύο 27χρονοι και ο 23χρονος, εντοπίστηκαν και ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όταν μετέβησαν σήμερα στα γραφεία αποθήκης μεταφορών, για να παραλάβουν παλέτα, τα οποία έφτασαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στα εν λόγω παλέτα, νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 405 γραμμαρίων, περίπου.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία, για ακόμη έναν 27χρονο. Οι τέσσερις ύποπτοι, συνελήφθησαν στη συνέχεια δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα αεροβόλο πιστόλι χωρίς άδεια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.