Λεμεσός: Πίσω από τα σίδερα εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών

Υπό 8ήμερη κράτηση οι τέσσερις συλληφθέντες για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό.

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το απόγευμα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τεσσάρων προσώπων που συνελήφθηκαν χθες από την ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό, και που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανακριτών, πρόκειται για μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά.

Αρχικά η Αστυνομία συνέλαβε έναν 33χρονο, ο οποίος θεάθηκε να τοποθετεί μία πλαστική σακούλα στο έδαφος, στην οποίαν υπήρχαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 170 γραμμαρίων.

Η σακούλα είχε τοποθετηθεί δίπλα από όχημα που στάθμευσε νωρίτερα στο χώρο 23χρονος, ο οποίος μαζί με έναν 39χρονο και έναν 34χρονο ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από παρακολούθηση.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, σε σωματική έρευνα που έγινε στον 23χρονο εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 16,900 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και στο όχημα του ένας σπαστήρας, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο με κάνναβη. Στην οικία του 39χρονου ανευρέθηκε κάνναβη 7,5 γραμμαρίων περίπου.

Ο 33χρονος, πρώτος ύποπτος, φέρεται να εμπλέκει τον εαυτό του στην υπόθεση αναφέροντας ότι θα έκανε την μεταφορά των ναρκωτικών έναντι χρηματικής αμοιβής και κατόπιν οδηγιών άλλου προσώπου, το οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει.  Οι υπόλοιποι αρνούνται να συνεργαστούν μέχρι στιγμής με την Αστυνομία.

Οι τέσσερις, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Υπηρεσία για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη κράτηση τους, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here