ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους έπιασε στα πράσα την ώρα που του έκαιγαν το αυτοκίνητο στις 3:00 το πρωί

Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 3:00 το πρωί Ελληνοκύπριος κάτοικος Κάτω Πολεμιδιών ο οποίος καθόταν στην βεράντα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με καταγγελία στην Αστυνομία ενώ ήταν στη βεράντα του αντιλήφθηκε δυο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα να σταματούν μπροστά από το σπίτι του και ο ένας εξ’ αυτών να περιλούζει με υγρό το μπροστινό μέρος του οχήματός του τύπου σαλούν και ακολολυθως να του βάζει φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης αμέεσως αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Ο ίδιος με τη βοήθεια γείτονά του που βγήκε έξω κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά με τη χρήση πθυροσβεστήρα παρόλα αυτά όμως το όχημα υπέστει εκτεταμένες ζημιές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την ίδια στιγμή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της Αστυνομίαε περισυνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια. Ακολούθως η Αστυνομία δυνάμει σχετικού εντάλματος και αναζητεί άνδρα ηλικίας 41 ετών από την Αλβανία τον οποίο κατονόμασε ο παραπονούμενος και με τον οποίο φαίνεται να έχουν προσωπικές και οικογενειακές διαφορές.