ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία και κάτω από ποιες συνθήκε επήλθε το μοιραίο;

Δηλώσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα γυναίκα ποδηλάτισσα απόψε στην οδό Μαρκόνι στη Λεμεσό κοντά στα φώτα Σιμιλλίδη έκανε απόψε ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα είπε, αλλά και η μαρτυρία που υπάρχει ότι το ποδήλατο πιθανών να μην έφερε επαρκή φωτισμό.

Διαβάστε τι δήλωσε ακριβώς:

Λίγο μετά τις 9 την νύκτα όχημα το οποίο οδηγείτο σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα κοπέλα η οποία επέβαινε σε ποδήλατο.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι συγκεχυμένες, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξει η Αστυνομία σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

Το θύμα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του το ίδιο και ο οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου ο οποίος τυγχάνει των ανάλογων ιατρικών εξετάσεων αλλά απ’ ότι φαίνεται ο τραυμαατισμός του είναι ελαφρύς.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις συνθήκες του τροχαίου αλλά και κληθείς να σχολιάσει τον πάσαλο της ΑΗΚ που αποκόπηκε ο Αιμίλιος Καφάς ανέφερε ότι “η σκηνή του δυστυχήματος είναι μεγάλη, κατά την πρόκληση του και κατά τη σύγκρουση οχήματος με ποδήλατο το αυτοκίνητο παρεξέκλεινε της πορεία του προς τα αριστερά και προσέκρουσε σε ηλεκτρικό πάσαλο τον οποίο απέκοψε και ως εκ τούτου αποκόπηκε και η ηλεκτροδότηση της όλης περιοχής.

Στο μέρος, συμπλήρωσε, εργάζονται υπάλληλοι της ΑΗΚ για αποκατάσταση της βλάβης.

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου, κατέληξε, οι έρευνες όμως που γίνονται είναι σε προκαταρκτικό στάδιο και προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν πιο συγκεκριμένες δηλώσεις. Προκαταρκτικά είπε, υπάρχει μια ένδειξη ότι δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός στην ποδήλατο της άτυχης γυναίκας κάτι όμως που διερευνάται.

Παράλληλε, ανέφερε, με τα υπόλοιπα ενδεχόμενα και μαρτυρίες που δύναται να προκύψουν. Παράκληση της Αστυνομίας, κατέληξε, όποιος γνωρίζχει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Τροχαία, το 1460 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό για να δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος.