Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός στη Λεμεσό – Εντοπίστηκε αναίσθητος στη θάλασσα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει νεαρός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος στο βυθό της θάλασσας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν λήφθηκε πληροφορία για αναίσθητο άτομο το οποίο βρισκόταν εντός της θάλασσας, στην περιοχή πλησίον της αποβάθρας του Εναερίου.

Ο νεαρός ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες οι οποίοι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του κρατικού νοσηλευτηρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 20 με 25 ετών, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι αλλοδαπός. Η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη καθώς φορούσε μόνο μαγιό και δεν έχουν εντοπιστεί άλλα προσωπικά του αντικείμενα στην περιοχή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τη διακρίβωση των στοιχείων του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό.  Σύμφωνα με την αστυνομία εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια.