Πρόστιμο και εξάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα για νεαρό Λεμεσιανό

Εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα, επέβαλε την περασμένη Παρασκευή, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 20χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπόθεση βίας στα γήπεδα. Παράλληλα, το Δικαστήριο επέβαλε στον 20χρονο και χρηματικό πρόστιμο ύψους €500.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί, στις 25 Αυγούστου 2022, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της GENT Βελγίου, στο στάδιο Γ.Σ.Π., για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροτεχνημάτων.

Η υπόθεση εναντίον του καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την επόμενη μέρα, 26 Αυγούστου. Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, με το δικαστήριο να επιβάλλει στον 20χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους €250, για την κατηγορία της μεταφοράς επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και χρηματικό πρόστιμο ύψους €250, για την κατηγορία της χρησιμοποίησης επικίνδυνου αντικειμένου κατά τη διεξαγωγή αγώνα σε αθλητικό χώρο. Επίσης το Δικαστήριο εξέδωσε, διάταγμα αποκλεισμού του 20χρονου, από αγώνες ή εκδηλώσεις σε αθλητικούς χώρους, για διάστημα έξι μηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here