Νέα κανάλια επικοινωνίας με συνεργάτες και ξένους επενδυτές χτίζει η εταιρεία Pafilia

Νέα κανάλια επικοινωνίας με συνεργάτες και ξένους επενδυτές χτίζει η εταιρεία Pafilia

Στη διεύρυνση των καναλιών επικοινωνίας με συνεργάτες και ξένους επενδυτές και στην ενίσχυση των προσπαθειών για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, στοχεύει τους τελευταίους μήνες η εταιρεία Pafilia Property Developers. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια διαδραματίζει η θετική εικόνα που έχει κτίσει η Κύπρος σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν, κυρίως από το κλείσιμο των αεροδρομίων και την ακύρωση των πτήσεων, οδήγησε την ομάδα πωλήσεων της Pafilia σε μια δημιουργική διαδικασία εξεύρεσης νέων τρόπων επικοινωνίας και προώθησης των έργων της εταιρείας στους ξένους επενδυτές. Πρώτιστος στόχος της προσπάθειας αυτής ήταν η διατήρηση του ενδιαφέροντος των επενδυτών σε υψηλά επίπεδα ώστε με την άρση των περιορισμών και την λειτουργία των αεροδρομίων, να καλυφτεί αρκετό από το χαμένος έδαφος των τελευταίων μηνών.

Μεταξύ άλλων, η ομάδα πωλήσεων της Pafilia ανέπτυξε εργαλεία που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψηφιακής ξενάγησης στους ενδιαφερόμενους αγοραστές μέσα από την άνεση του σπιτιού τους, όπως ζωντανές προβολές, εικονικές περιηγήσεις στο εσωτερικό των ακινήτων, περιηγήσεις με drones στα εργοτάξια και στα ακίνητα της εταιρείας, βιντεοπαρουσιάσεις, ηλεκτρονικές παρουσιάσεις καθώς επίσης τηλεφωνικές και εικονικές διασκέψεις.

Παρά το χαμένο έδαφος, η εκτελεστική διευθύντρια της Pafilia, Ευαγγελία Ηλιάδου, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξη για την περίοδο που ακολουθεί λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που εισπράττει η εταιρεία από συνεργάτες και επενδυτές, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες οι οποίες πρέπει να ξεπεραστούν για να κεφαλαιοποιηθεί το ενδιαφέρον αυτό. Σύμφωνα με την κα. Ηλιάδου, «σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, διαδραματίζει η θετική εικόνα που έχει κτίσει η Κύπρος σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας ως αποτέλεσμα των έγκαιρων και αποτελεσματικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση».

Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην οικονομία του τόπου, πρόσθεσε η κα. Ηλιάδου, «απαιτεί συλλογικότητα, συνέργιες και συνεργασία ανάμεσα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα καθώς επίσης προσαρμογή στα νέα δεδομένα» ενώ σημείωσε ότι «ο τομέας των ακινήτων, ως βασικός πυλώνα της κυπριακής οικονομίας και του τομέα της απασχόλησης, μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο ως προς την άντληση των ξένων κεφαλαίων που χρειάζεται η κυπριακή οικονομία, αρχικά για σκοπούς σταθεροποίησης και στη συνέχεια για σκοπούς ανάκαμψης».

Αναφερόμενη στις προσπάθειες της ομάδας πωλήσεων και στα νέα εργαλεία που έχει αναπτύξει, η κα. Ηλιάδου σημείωσε ότι «η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, ώθησε την ομάδα πωλήσεων σε μια δημιουργική διαδικασία αξιοποίησης της τεχνολογικής υποδομή της εταιρείας» και πρόσθεσε ότι «η διαδικασία αυτή μας επέτρεψε να κατανοήσουμε καλύτερα τα ωφελήματα που μπορούμε να έχουμε από την ορθολογική αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες».

Κλείνοντας, η κα Ηλιάδου, σημείωσε πως «η ανταπόκριση που είχαμε από τους υποψήφιους επενδυτές στα νέα αυτά εργαλεία είχε θετικό πρόσημο και φάνηκε ότι ο κόσμος εύκολα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα» τονίζοντας παράλληλα πως «όλοι στην Pafilia αισθανόμαστε περήφανοι για αυτή την προσπάθεια και τη γρήγορη προσαρμογή στους νέους τρόπους επικοινωνίας που έχει επιβάλλει η σημερινή κατάσταση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here