Απίστευτο αλλά 100% αληθινό! 3 Λεμεσιανές στην κορυφή του κόσμου στη Λογιστική

Εντυπωσιακό αλλά αληθινό! Λεμεσιανές Παγκόσμιες Πρωτιές Λογιστικής στις Εξετάσεις Higher και Intermediate LCCI ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ "TO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ"

Με μια Παγκόσμια πρωτιά και δυο δεύτερες θέσεις στον κόσμο το Ινστιτούτο “Το Οικονομικό” στη Λεμεσό έκανε ξανά την πόλη της Λεμεσού αλλά και την Κύπρο ολόκληρη περήφανη.

Η μαθήτρια του Ινστιτούτου Ειρήνη Διερωνήτου εξασφάλισε την υψηλότερη θέση στον κόσμο στη Λογιστική στο επίπεδο Higher κάτι που τιμά τόσο την ίδια την μαθήτρια όσο και και τον καθηγητή της Ανδρέα Νεοφύτου και τους συνερργάτες του που για ακόμη μια φορά μαθητές του “κτυπάνε” παγκόσμια χρυσά.

Η επιτυχία για “Το Οικονομικό” τον κ. Νεοφύτου αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του δεν μένει όμως μέχρι εκεί αφού εκτός από την Ειρήνη ακόμη δυο μαθήτριες του ίδιου Ινστιτούτου πέτυχαν παγκόσμιες επιτυχίες.  Πρόκειται για την Ανθή Διερωνήτου η οποία κατετάγη δεύτερη Παγκοσμίως στο επίπεδο Higher καθώς και τη Θεοδώρα Ιωάννου η οποία εξασφάλισε επίσης δεύτερη θέση στον κόσμο σε Intermediate.

Τις συγκεκριμένες επιτυχίες και να θέλει κάποιος να τις θεωρήσει συγκυρία δεν μπορεί αφού οι τρείς μαθήτριες του Ινστιτούτου ‘’Το Οικονομικό’’ θριάμβευσαν κυριολεκτικά στα επίπεδα Higher και Intermediate Pearson LCCI.
Η τεράστια αυτή επιτυχία αποτελεί τιμή και διαφήμιση για το επίπεδο μόρφωσης και προετοιμασίας μαθητών και τιμά ολόκληρη την Κύπρο. Σε απαιτητικά μαθήματα που έχουν υψηλό ανταγωνισμό και χρειάζονται σωστή και καλή προετοιμασία τέτοια αποτελέσματα αποτελούν περίτρανη απόδειξη του επιπέδου προετοιμασίας και δουλειάς που γίνεται στο Ινστιτούτο “Το Οικονομικό” διαχρονικά. Ο Ανδρέας Νεοφύτου και η ομάδα καθηγητών του “Οικονομικού” έχουν να επιδείξουν, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, πολλές και σημαντικές αντίστοιχες επιτυχίες.
Ο εκπαιδευτικός θρίαμβος της Ειρήνης, της Ανθής και της Θεοδώρας αποτελούν σημείο αναφοράς για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλόκληρη την Κύπρο.
Αξίζει να αναφερθεί πως το δίπλωμα Λογιστικής Higher LCCI θεωρείται ένα από τα σημαντικά εφόδια για επαγγελματική απασχόληση τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλο το κόσμο, κάτι που αναπόφευκτα δημιουργεί μεγαλύτερη και πρόσθετη αξία στα πιο πάνω αποτελέσματα των τριών μαθητριών .
Η τελετή απονομής των βραβείων (μεταλλίων) και διπλωμάτων για τις πιο πάνω εξετάσεις θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 7:30 μμ. στο Lemon Park στην Λευκωσία.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο ‘’Το Οικονομικό’’ πρωτοπορεί σε Παγκόσμιες και  Παγκύπριες διακρίσεις στην Λεμεσό και έχει βραβευτεί μέχρι τώρα με 30 Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλια στις διεθνείς εξετάσεις Pearson – LCCI.
Τέλος να σημειωθεί πως στις 15 Παγκύπριες Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν από την Παγκύπρια ‘Ένωση Οικονομικών Μαθημάτων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) “Το Οικονομικό” με την άρτια στελεχωμένη ομάδα του έχει βραβευτεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με 200 μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στην Πρώτη Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πολιτικής Οικονομίας έχει βραβευτεί με 6 μετάλλια.

Πέραν όμως από το Ινστιτούτο “Το Οικονομικό” και ο ίδιος ο Ανδρέας Νεοφύτου και οι συνεργάτες του έχουν λάβει αρκετές βραβεύσεις και αναγνωρίσεις στους κλάδους που διδάσκουν. Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Νεοφύτου είναι ο πρώτος καθηγητής στη Λεμεσό στον οποίο έχει απονεμηθεί ο τίτλος Fellow of the London Chamber and Commerce and Industry – international qualifications Fellowship (FLCCI) ο οποίος απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά του στην επιστήμη της Λογιστικής.
Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με “Το Οικονομικό” αποταθείτε στα τηλέφωνα 2538158625335918, 99636299 ή στο email: a.k.neofytou@gmail.com.
Το Ινστιτούτο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Κρήτης 1, 3087 στη Λεμεσό.
Επίσης επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του Ινστιστούτου στο  www.economico.com.cy ή ακολουθείστε το στο https://el-gr.facebook.com/EconomicoInstitute για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις επιτυχίες των μαθητών του.