Ο Λεμεσιανός Σάββας Μιχαήλ δίνει τον αγώνα της χρονιάς στην Σιγκαπούρη

Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τον αήττητο εως τώρα πρωταθλητή στο One Championship, Rodtang Jitmuangnon παρουσιάζεται ο συμπολίτης μας Σάββας Μιχαήλ πρωταθλητής Petchyindee MuayThai.

Ο αγώνας του επόμενου Σαββάτου θεωρείται μεγάλη πρόκληση για τον Λεμεσιανό αθλητή αφού έχει απέναντί του έναν πραγματικό πρωταθλητή ο οποιος σε σύνολο καριέρας έδωσε 320 αγώνες από τους οποίους κέρδισε τους 268, έχασε μόνο 42 ενώ 10 φορές εξήλθε ισόπαλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της διοργάνωσης που γίνεται στην Σιγκαπούρη ο Κύπριος αθλητής απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε έτοιμος, είπε ότι έχει αυτοπεποίθηση για την συγκεκριμένη μάχη και είναι έτοιμος να κοιτάξει τον αντίπαλό του στα μάτια όπως έκανε και στην παρουσιάση των δυο αθλητών.

Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος είπε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που του ανέφερε ότι όλοι υπολογίζουν πως ο Rodtang θα κερδίσει, “είμαι συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και εργάζομαι σκληρά γι’ αυτήν την αναμέτρηση, πρόσθεσε. Το αποτέλεσμα εξαρτάται απο μένα και από κανέναν αλλό σημείωσε”.

To LemesosPress στηρίζει τον συμπολίτη μας πρωταθλητή και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγώνα!

Καλή επιτυχία Σάββα!