ΛΕΜΕΣΟΣ- ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος μαθητή σχολείου

Άκόμη ένα περιστατικό βίας σε βάρος μαθητή σχολείου της Λεμεσού αυτή τη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LemesosPress.com.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί το οποίο για ευνόητους λόγους έτυχε επεξεργασίας για προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ανήλικων μαθητών βλέπουμε ένα μαθητή Λυκείου να δέχεται άγρια επίθεση και κτυπήματα στο πρόσωπο από δυο πρόσωπα, άγνωστο αν είναι μαθήτριες ή όχι έξω από φούρνο κοντά στο σχολείο.

Την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι μαθητές καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους και αρκετοί από αυτούς δείχνουν να σπάνε πλάκα με τα όσα συμβαίνουν.

Ο μαθητής ο οποίος προπηλακίστηκε στο βίντεο φαίνεται ότι δέχεται τραβήγματα από τα μαλλιά ακολούθως κτυπήματα στο κεφάλι αρχικά από ένα άτομο και στην πορεία από ένα άλλο άτομο το οποίο τον οδηγεί στη γωνία σπρώχνοντάς τον και να κρατώντας τον από τον γιακά.

Στο μεταξύ στην αρχή του βίντεο δυο μαθήτριες φαίνεται να πιάνονται στα χέρια και μια εξ αυτών να ρίχνει μερικές μπουνιές σε μια άλλη μαθήτρια. Το LemesosPress κατέχει όλες τις λεπτομέρειες για τα το περιστατικό αλλά για λόγους προστασίας των εμπλεκόμένων τα δημοσιοποιεί μετά από σχετική επεξεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here