ΛΕΜΕΣΟΣ: Και κλεμμένη μοτοσικλέτα και θετικός σε νάρκοτεστ

Για υπόθεση κλεπταποδοχής συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, που εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα, από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, να επιβαίνουν μοτοσικλέτας που είχε κλαπεί χθες το πρωί, στη Λεμεσό.

Οι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 19 ετών, εντοπίστηκαν από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, να διακινούνται με μοτοσικλέτα, σε δρόμο στο Ζακάκι, και ανακόπηκαν για έλεγχο αφού αυτοί δεν έφεραν προστατευτικά κράνη, ενώ η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής. Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, η μοτοσικλέτα, 125 κυβικών, αξίας 2,000 ευρώ, είχε κλαπεί γύρω στις 9.45 χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν σταθμευμένη έξω από κατάστημα στη Λεμεσό. Η κλοπή της μοτοσικλέτας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία λίγο μετά τις 4.30 χθες το απόγευμα.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης και ενώ η μαθητική άδεια οδήγησης του έχει λήξει, υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό αποτέλεσμα. Από αυτόν λήφθηκαν δείγματα για διενέργεια τελικού εργαστηριακού ναρκοτεστ.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού και το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here