ΛΕΜΕΣΟΣ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο με το σοβαρό τραυματισμό ανήλικων

Ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, εξέδωσε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται, σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην επαρχία Λεμεσού, τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα.

Η οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε σημείο του δρόμου Αγίου Θεράποντα Άλλασας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μονόκαμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε 15χρονος, με συνοδηγό 17χρονο και επιβάτες στο πίσω μέρος του οχήματος ακόμη δύο ανήλικους, ηλικίας 13 και 15 ετών, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό βάθους 10 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με τον βοηθό υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, την πορεία του οχήματος σταμάτησε μεγάλο δέντρο.

Από τη σύγκρουση, οι δύο ανήλικοι που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του οχήματος τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Καφάς είπε πως ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ εξετάζονται και οι ποινικές ευθύνες του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.