ΛΕΜΕΣΟΣ: Eλεύθερο με εγγύηση €10.000 το ζεύγος για τον άγριο ξυλοδαρμό αλλοδαπής μητέρας

Ενώπιος της Δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον η υπόθεση επίθεσης σε βάρος αλλοδαπής μητέρας από το Ιράν στην Λεμεσό.

Η υπόθεση η οποία καταχωρηθεί ήδη στο Επ. Δικαστήριο Λεμεσού ορίστηκε για ακρόαση τέλος Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα ενώ σε βάρος των δυο υπόπτων επεβλήθη εγγύηση ύψους €10.000 ως εγγύηση για να παρουσιαστούν στο δικαστήριο

Η 40ζρονη μητέρα από το Ιράν παρέμεινε στο Νοσοκομείο για Νοσηλεία αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΑΔΕ Λεμεσού “η παραπονούμενη, αμέσως μετά το συμβάν, αφού της δόθηκε ιατρικό έντυπο από τον τοπικό αστυνομικό σταθμό, μετέβη στις Α’ Βοήθειες όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα, εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία “φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα οι δυο πλευρές είχαν αντιπαράθεση σε σχέση με την παραμονή ή όχι της 40χρονης στον σπίτι των υπόπτων οι οποίοι επιθυμούσαν να φύγει ενώ όπως αναφέρθηκε προβλήματα και αντιπαραθέσεις υπήρξαν και με την παροχή ρεύματος η οποία όπως διαπιστώθηκε από την ΑΗΚ είχε παρεμβάσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή αλλά και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από την ΚΙΣΑ πλέον η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, κατοχής επιθετικού οργάνου και δημόσιας εξύβρισης.

Να σημειωθεί ότι το παιδί της μητέρας προσωρινά βρίσκεται υπό την επίβλεψη φιλικής οικογένειας καθώς και την επίβλεψη του Επαρχιακού Γραφείου Ευημερίας.