ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκστρατεία καθαριότητας για ογκώδη απόβλητα στην Τριμίκλινη

Στην απομάκρυνση αποβλήτων που εναποθέτονται κατά μήκος του δρόμου Λεμεσού – Σαϊττά και αποκατάσταση των περιοχών που έχουν ρυπανθεί από τέτοιες παράνομες δραστηριότητες, στοχεύει εκστρατεία καθαριότητας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστα Χαμπιαούρη και στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Κλέλιας Βασιλείου, εκπροσώπων του Τμήματος Δημοσίων Έργων, της επαρχιακής διοίκησης, της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού και κοινοταρχών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε το πρόβλημα της παράνομης εναπόθεσης αποβλήτων, όπως καναπέδες, στρώματα, κρεβάτια κ.λπ. και εξετάστηκε η μεθοδολογία της συλλογής, μεταφοράς και παράδοσης τους σε Μονάδες Διαχείρισης Αποβλήτων.

Οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν όπως συνεργαστούν για απομάκρυνση όλων των αποβλήτων την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, με την επιστράτευση προσωπικού και οχημάτων, ενώ θα τοποθετηθούν περιφράξεις εκεί και όπου κρίνεται αναγκαίο, ως μέτρο αποτροπής του φαινομένου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here