Κινηματογραφική καταδίωξη μοτοσυκλετών από τον Ύψωνα ως την Λευκωσία

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τους ελέγχους της η Αστυνομία Λεμεσού το τελευταίο τριήμερο στα πλαίσια πάταξης της παρανομίας αλλά και της ασφαλούς οδήγησης και της αποφυγής τροχαίων ή/και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Μέσα στα πλαίσια των πιο πάνω ελέγχων χθες βράδυ μέλος της ομάδας “Ζ” της Τροχαίας Λεμεσού εντόπισε στην περιοχή του Ύψωνα περίπου δέκα μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού από τις οποίες μόνο η μία έφερε αριθμούς εγγραφής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι μοτοσυκλετιστές προσέγγισαν το μέλος της ομάδας “Ζ” ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής Λοχίας της ομάδας ελέγχων και προσπάθησαν να τον ρίξουν κάτω από τη μοτοσυκλέτα του και να τον τραυματίσουν χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνει κατορθωτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πλούσιο τετραήμερο σε κατασχέσεις μηχανοκίνητων- Συνολικά 24 ανάμεσά τους και 4 αυτοκίνητα

Αμέσως ξεκίνησε ένα άγριο κυνηγητό και μια κινηματογραφική καταδίωξη με τη βοήθεια και άλλων μοτοσυκλετών της ομάδας “Ζ”. Οι αστυνομικοί μετά από αρκετή ώρα καταδίωξη αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι και την είσοδο της Λευκωσίας για να ακινητοποιήσουν κάποιο από τους οδηγούς των μηχανών αλλά εγκατέλειψαν την προσπάθεια λόγω της επικίνδυνης οδήγησης για να μην υπάρξει τροχαία σύγκρουση ή κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Από εξετάσεις που δενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μιας μηχανής η οποία έφερε αριθμούς εγγραφής είναι κάτοικος Λευκωσίας. Προς εντοπισμό και των υπολοίπων οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφτασαν τις 57 οι καταγγελίες για e-scooter μέσα σε λίγες ώρες