Εγκαινιάστηκε η Μισιαούλη και Καβάζογλου και η επέκταση του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη

Τα εγκαίνια της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου τελέστηκαν σήμερα στη Λεμεσό από τον υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο.

Η Λεμεσός είναι υπερήφανη αναφέρει ανακοίνωσή του ο Δήμος Λεμεσού αφού εγκαινιάστηκαν η οδός Μισιαούλη και Καβάζογλου και η επέκταση του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη. Δύο έργα-πρότυπα, οπως υπογραμμίζεται τα οποία δείχνουν την πορεία της Λεμεσού προς το μέλλον, με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα στο επίκεντρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι τα δυο έργα “αποτελούν μέρος ομάδας από 11 έργα, συνολικού προϋπολογισμού €23 εκατομμυρίων, τα οποία συγχρηματοδοτήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον άξονα προτεραιότητας «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη».

Ο Δήμος της Λεμεσού είναι από τους λίγους Δήμους της Κύπρου που θέλουν και προωθούν την βιώσιμη αστική κινητικότητα θα είναι ίσως ο πρώτος Δήμος που θα πετύχει τους στόχους του, ανέφερε κατά την τέλεση των εγκαινίων ο Υπουργός Μεταφορών.

Γιάννης Καρούσος και Νίκος Νικολαϊδης έφτασαν στο χώρο των εγκαινίων με ποδήλατα, μαζί με άλλα μέλη της δημοτικής Αρχής, κάνοντας χρήση του πρότυπου ποδηλατοδρόμου που κατασκευάστηκε στη μέση του δρόμου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here