Διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη σε περιοχές της Λεμεσού

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι αύριο, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού, η οποία θα επηρεάσει για περίπου επτά ώρες την υδροδότηση περιοχών.

Συγκεκριμένα, από τις 7.00 μέχρι τις 14.00, περίπου, αναμένεται να επηρεαστούν τα υποστατικά τα οποία βρίσκονται βόρεια της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ και ανατολικά της οδού Δωδεκάνησου μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή γίνεται για την εκτέλεση αναπτυξιακών έργων, ενώ σημειώνεται πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Εξάλλου, λόγω έργων που πραγματοποιεί το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας, στην οδό Πατρών του Δήμου Γερμασόγειας, ενδέχεται τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, να παρουσιαστεί διακοπή στη υδροδότηση των υποστατικών που βρίσκονται βόρεια του υπεραστικού δρόμου μέχρι το φράγμα Γερμασόγειας (περιλαμβάνονται οι περιοχές Μεσοβούνια και Καλόγηροι), ενώ εξαιρούνται οι περιοχές Πανιώτης και Κεφαλόκρεμμος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here