ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: (Ηχητικό) Τι λέει ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση και πως απαντά ο σύζυγος της γυναίκας που τον κτύπησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις δικές τους εκδοχές διαφορετικές δίνουν οι δυο πλευρές του περιστατικού που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι έξω από φούρνο στη Λεμεσό και στο οποίο μητέρα μαθήτριας επιτίθεται και κτυπάει μαθητή στο πρόσωπο. Το βίντεο που ακολουθεί αποκάλυψε σήμερα αποκλειστικά το LemesosPress και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αναπαραγωγή από όλα τα Μέσα της Κύπρου, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά, σε χρόνο ρεκόρ.

Ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση και ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία επικοινώνησε με το LemesosPress.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν ενόχλησε την μαθήτρια και δεν έγραψε κάτι στον τοίχο. Προέβαλε τους δικούς του ισχυρισμούς λέγοντας πως η ίδια τον ενοχλούσε τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει την αντιπαράθεση.

Το LemesosPress επικοινώνησε και με τον πατέρα της μαθήτριας και σύζυγο της γυναίκας που έκανε την επίθεση στον μαθητή.

Ο ίδιος σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα μας το περιστατικό υποστήριξε ότι τις τελευταίες ημέρες η κόρη του δέχεται ένα ανελέητο πόλεμο, προσβλητικές συμπεριφορές και ύβρεις ενώ λαμβάνει και μηνύματα εκφοβισμού.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε πως περιγράφει την όλη κατάσταση ενώ όπως είπε και η οικογένεια του ίδιου θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Τέλος εξέφρασε και το έντονο παράπονό του για την αδιαφορία, όπως τη χαρακτηρίζει, που επέδειξαν οι υπεύθυνοι του σχολείου καθώς και του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας, παρά τις κατ’ επανάληψη προσπάθειες του να επικοινωνήσει μαζί τους, να τους αναφέρει τι γίνεται και να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι το παιδί του δέχεται εκφοβισμό και αισθάνεται ότι απειλείται.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here