Θανατηφόρο Ακρωτήρι: Καταλείπει 2 παιδιά ο 29χρονος (pic)

Πατέρας δύο ανήλικων αγοριών είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου στην Κύπρο.

Ο λόγος για τον 29χρονο Βρετανό Steven Wainwright, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου.

Η ιστοσελίδα pressandjournal κάνει ένα αφιέρωμα στον νεαρό πατέρα, που δούλευε ως μηχανικός στη Βάση Ακρωτηρίου και έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο.

Ο 29χρονος, ο οποίος «βρισκόταν στη Βάση από την οποία απογειώθηκαν τα Typhoon κατά την επίθεση κατά της Συρίας», ζούσε στην πόλη Elgin μαζί με τη σύζυγό του Rachel και τα παιδιά τους, τον τρίχρονο Thomas και τον δέκα μηνών Oscar. Είχε πάρει προαγωγή μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου του γιου.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται οι δηλώσεις του πατέρα του William, στις οποίες αναφέρει ότι η οικογένεια έχει βυθιστεί σε «βαθιά θλίψη». Συγκινημένος, αναφέρει ότι ο Steven ήταν καλοσυνάτος, όλοι τον αγαπούσαν, δούλευε σκληρά, ενώ θα τους λείψει περισσότερο απ’ όσο μπορούν οι λέξεις να περιγράψουν.

«Ήταν η ζωή και η ψυχή όλων, ζούσε για τη σύζυγο και τα παιδιά τους. Όλοι τον αγαπούσαν, πρώην συνάδελφοι του έρχονται μέχρι και από την Αυστραλία για την κηδεία του», συμπληρώνει ο πατέρας του άτυχου 29χρονου.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα μιλάνε συνάδελφοί του από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, αποκαλώντας τον μέλος της οικογένειάς τους. Τον θεωρούσαν άνθρωπο της οικογένειας, ενώ εξαίρουν τις εξαιρετικές ικανότητές του στον τομέα του.