8χρονος Κύπριος που έχασε την όραση του κάνει τ’όνειρό του πραγματικότητα 1 χρόνο μετά (pic)

Μαθήματα ζωής δίνει οκτάχρονος Κύπριος, ο οποίος έχασε την όραση αλλά συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και να προπονείται στην Αγγλία ένα χρόνο μετά.

 

Σύμφωνα με την Παροικιακή, πρόκειται για τον ομογενή Κύπριο Mikey Poulli από το Oakwood, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με την εξαιρετική ικανότητά του στο ποδόσφαιρό, αφού έχασε την όρασή του.

Μάλιστα, πήρε χρηματοδότηση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας για ειδική προπόνηση και έχει στόχο να παίξει στη σχετική κατηγορία ποδοσφαίρου για τυφλούς ανθρώπους. Σκοπεύει μάλιστα, να συμμετέχει σε ειδικές προπονήσεις μία φορά τον μήνα στο Brighton Hove Albion και δύο φορές τον μήνα στην Tottenham Hotspur.

Ο Mikey άφησε τους πάντες άφωνους με τον ενθουσιασμό να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ακόμα και μετά το σοκ που υπέστη από την απώλεια της όρασής του.

Ο μικρός Κύπριος έχει λογαριασμό στο twitter, στο οποίο αναφέρει ότι έμεινε τυφλός από επτά χρονών λόγω μιας σπάνιας πάθησης αλλά δεν αποτέλεσε εμπόδιο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του είχε διαφανεί κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας των ματιών στην ηλικία των έξι . Στη συνέχεια είχε διαγνωστεί με μια σπάνια πάθηση στα μάτια, ενώ στην ηλικία των επτά έχασε εντελώς την όρασή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here